Hradec Králové: Za dobré vysvědčení zdarma do Aquacentra v Městských lázních

29.01.2018 19:46

Školní rok se zanedlouho přehoupne do své druhé poloviny a všechny školou povinné čeká pololetní vysvědčení. Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel Plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, opět připravila oblíbenou akci pro nejmenší školáčky, kteří se dobře učili a na vysvědčení nemají horší známku než trojku.

Hradec Králové: Za dobré vysvědčení zdarma do Aquacentra v Městských lázních
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Akce je určena dětem do deseti let a bude probíhat od středy 31. 1. 2018 až do neděle 4. 2. 2018.

Školáci, vezměte rodiče a přineste ukázat své „dobré“ vysvědčení na pokladnu Aquacentra. Pokud na něm nenajdeme žádné čtyřky nebo pětky, dostanete od nás vstup zdarma klidně na celý den (nutný pouze doprovod dospělé osoby) a můžete si užívat atrakce, které Aquacentrum nabízí. Vlnobití, vířivé a masážní bazénky, podvodní sopky i průchody s protiproudem, nebo můžete zůstat v bohatě vybaveném dětském koutku, kde kromě vodních atrakcí jako je umělá řeka a skluzavka najdete i různé „suchozemské“ hry včetně nafukovacího skákacího hradu. Ti starší pak mohou zkusit i 82m dlouhý tobogán se světelnými efekty.

Městské lázně jsou propojeny chodbou s 50m plaveckým bazénem, kde naleznete i dětský bazén s dalšími atrakcemi a hračkami. Návštěvníci tak mohou využít služeb celého areálu.

Po sportovních výkonech určitě vyhládne a tak se můžete občerstvit třeba v baru u vody. Na šikovné školáky tam čeká i překvapení v podobě oblíbené pizzy a Coca Coly za zvýhodněnou cenu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…