Hradec Králové opraví malšovický nadjezd poničený autonehodou

29.08.2020 9:31

Město Hradec Králové se v červenci ujalo opravy malšovického nadjezdu. Řidič pod vlivem alkoholu, který v létě spadl s osobním vozidlem z nadjezdu, zde poškodil kovové zábradlí. Technické služby Hradec Králové místo po nehodě zabezpečily a během tohoto víkendu provedou instalaci nového zábradlí.

Hradec Králové opraví malšovický nadjezd poničený autonehodou
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

„I když malšovický nadjezd není v našem vlastnictví, rozhodli jsme se v rámci bezpečnosti občanů zajistit jeho opravu, která nebyla jednoduchá. Poškozený kus kovového zábradlí bylo třeba nahradit novým, který musel být nejprve vyroben. Během tohoto víkendu bude na nadjezd instalován. Jak jsme plánovali, stihne se to ještě do konce prázdnin,“ říká náměstkyně primátora pro správu městského majetku Věra Pourová. Oprava zábradlí bude probíhat o víkendu 29. a 30. srpna. Po dobu opravy bude nadjezd průjezdný, řidiči ale budou muset počítat s lokálním omezením dopravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.