Hradec Králové poskytne dotace na sporty, které přispějí k oživení a zapojí obyvatele

11.10.2023 7:17 | Tisková zpráva

Hradec Králové připravil dotační program na podporu sportovních akcí v příštím roce. Určen bude pro registrované sportovce, přispívající i k obohacení sportovně kulturního života ve městě. Díky širší nabídce sportovních akcí soutěžního charakteru se zvýší i kvalita života v Hradci Králové.

Hradec Králové poskytne dotace na sporty, které přispějí k oživení a zapojí obyvatele
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Stejně jako tomu bylo v předešlém roce, i letos je v dotačním programu navržena částka téměř dva miliony korun. Termín pro podávání žádostí v prvním kole bude od 6. listopadu do 22. listopadu. Ve druhém kole bude možné podávat žádosti v termínu od 1. dubna do 18. dubna 2024.

„V rámci tohoto dotačního programu nelze žádat o dotaci na podporu sportovních akcí pro veřejnost s místem konání na Labském nábřeží a náplavce města Hradec Králové, pro které je vypsán samostatný dotační program Královéhradecká nábřeží 2024,“ říká náměstek primátorky Miroslav Hloušek, odpovědný za oblast městských organizací a sportu.

Každá žádost o dotaci bude po stránce formální ohodnocena odborem kultury, sportu a cestovního ruchu. Splnění dalších kritérií následně zhodnotí sportovní komise.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Cena Vladimíra Boučka putovala do rukou svých nových držitelů

19:27 Uherské Hradiště: Cena Vladimíra Boučka putovala do rukou svých nových držitelů

Ludmila Dvořáková, která vytváří kraslice zdobené voskovou batikou a Alena Minaříková, která se věnu…