Hradec Králové vypisuje předběžné tržní konzultace na provozovatele multifunkčního fotbalového stadionu

12.07.2022 16:58 | Tisková zpráva

Ačkoliv stavba multifunkčního fotbalového stánku v Hradci Králové má být dokončena až v červnu příštího roku, tak již teď město začalo řešit výběr jeho budoucího provozovatele.

Hradec Králové vypisuje předběžné tržní konzultace na provozovatele multifunkčního fotbalového stadionu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

 Právě dnes se proto vypisují předběžné tržní konzultace, které pomůžou zmapovat situaci na trhu a vyslechnout požadavky případných zájemců. Uskutečnit by se měly ještě v průběhu srpna. 

Anketa

Jsou ceny elektřiny v ČR spravedlivé, s ohledem na mezinárodní situaci?

1%
98%
hlasovalo: 30978 lidí

Od dnešního dne se mohou zájemci hlásit do předběžných tržních konzultací, lhůta jim běží do 7. srpna. „Předběžné tržní konzultace nejsou u takových zakázek nic neobvyklého. Při výběru zhotovitele multifunkčního fotbalového stadionu se nám osvědčily,  navíc zde máme společnost, která má s jejich organizací zkušenosti. Jsem proto přesvědčen, že se nám podaří od potenciálních uchazečů získat relevantní informace k nastavení podmínek pro efektivní výběr provozovatele,“ říká primátor města Alexandr Hrabálek.

Z předběžných tržních konzultací by pro město mělo vyplynout několik parametrů, podle kterých bude moci výběrové řízení na budoucího provozovatele multifunkční arény vypsat. „Očekáváme, že z konzultací vzejdou bližší informace k otázkám nastavení podmínek výběrového řízení a relevantní délky smluvního vztahu. Zajímat nás bude také možnost připuštění vstupu strategického partnera do FC Hradec Králové,“ uvádí náměstek primátora pro oblast městských investic Jiří Bláha.

Předběžné tržní konzultace bude vyhodnocovat administrátor, kterým je společnost LAWYA. Výsledky by město mělo mít k dispozici během září. K samotnému vypsání výběrového řízení na provozovatele multifunkčního fotbalového stadionu by mělo dojít zhruba na podzim.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…