Hranice: Cesta podél Ludiny dostane nový povrch

15.10.2020 19:00

Mlatový povrch cesty podél Ludiny, která vede od Pivovarských schodů kolem hotelu Centrum až ke křižovatce ulic Komenského a Hřbitovní bude nahrazena klasickou žulovou dlažbou. Cesta, která je za sucha prašná a za deště bahnitá, tak dostane důstojnou podobu, odpovídající její poloze v centru města.

Hranice: Cesta podél Ludiny dostane nový povrch
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

Na komunikaci se začalo pracovat 9. října a práce potrvají do 7. prosince. Cesta bude vydlážděna žulovými kostkami. Součástí akce je také vybudování nového chodníku, který bude upraven pro nutné pojíždění aut. Podél komunikace bude instalováno nové veřejné osvětlení. Zároveň bude uvedeno do provozu i veřejné osvětlení na vedlejším novém parkovišti poblíž hotelu Centrum.  To má kapacitu 29 aut a do provozu bylo uvedeno 1. srpna. Celá akce bude stát 3,2 milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…