Hranice: Město získalo certifikaci společenské odpovědnosti

07.07.2022 20:06 | Tisková zpráva

Výkonný ředitel České společnosti pro jakost Ing. Petr Koten, MBA předal na jednání zastupitelstva města starostovi Jiřímu Kudláčkovi Certifikát shody systému managementu společenské odpovědnosti s požadavky dle normy ČSN 01 0391: 2013.

Hranice: Město získalo certifikaci společenské odpovědnosti
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

Jde o další ocenění práce vedení města i městského úřadu po získání ocenění Ambasador kvality  České republiky 2021 a titulu Nejlepší starosta Olomouckého kraje 2018-2022 od Svazu měst a obcí ČR.

Certifikace probíhala nejen na základě  předložených dokumentů, ale prověřením skutečného stavu přímo na městském úřadě. Při certifikaci byly oceněny zejména dobrovolné aktivity města a úřadu nad rámec toho, co ukládají právní předpisy. Ve svém rozhodování a každodenních činnostech zohledňujeme potřeby svých zaměstnanců, občanů, dodavatelů, zákazníků, místních komunit či životního prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

10:29 Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

V úterý 14. května se na dopravním hřišti Lipová sešli žáci škol mikroregionu Hustopečsko, kteří se …