Hranice: Vedení města poděkovalo železničářce za záchranu života dítěte

24.01.2020 13:07

Poděkování za příkladný občanský postoj za záchranu lidského života vyslovil ve středu 22. ledna hranické železničářce Daně Buksové starosta města Jiří Kudláček.

Hranice: Vedení města poděkovalo železničářce za záchranu života dítěte
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

Zároveň jí spolu s místostarosty Vladimírem Juračkou a Danielem Vitonským  a vedoucím odboru školství, kultury a tělovýchovy Vojtěchem  Bušinou předal pamětní list a květiny.

Dana Buksová se před  časem rozhodující měrou podílela na záchraně  devítiměsíčního dítěte, které v rychlíku  z Luhačovic do Prahy přestalo dýchat. Navíc to není jediný případ, kdy se v krizové situaci podílela na záchraně lidského života. Ještě předtím v železniční stanici Hranice na Moravě město spolupomáhala při záchraně mladíka, kterého strhl projíždějící vlak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…