Ivančice: Ulice Karla Gotta ve městě nebude. Přesto si město hluboce váží zpěvákova odkazu

07.10.2019 21:49

Zastupitelé v pondělí 7. října odsouhlasili názvy dvou nových ulic v Ivančicích. Na mapě tak přibyde ulice Jabloňová a Ořechová. Ulice pojmenovaná po zesnulém zpěvákovi, mistru Karlu Gottovi, v Ivančicích zatím nebude.

Ivančice: Ulice Karla Gotta ve městě nebude. Přesto si město hluboce váží zpěvákova odkazu
Foto: jizni-morava.info
Popisek: Ivančice

„Rozhodli jsme se pokračovat v započatém systému pojmenovávání ulic podle stromů,“ potvrdil starosta Ivančic Milan Buček. Minulý týden se objevil nápad nazvat jednu z ulic po zesnulém zpěvákovi. Videostudio, které natáčelo klipy pro Karla Gotta, sídlí totiž v Ivančicích. Ve videoklipech se také objevují záběry z města a okolí. Vedení města si hluboce váží osobnosti Karla Gotta, který se trvale a nezapomenutelně zapsal do české i světové kultury. „Nechceme se zúčastnit soutěže, kdo dříve pojmenuje po Karlu Gottovi ulici nebo divadlo. Některé věci potřebují čas. Jeho památku a odkaz si můžeme připomínat i jinými způsoby,“ uzavřel starosta Milan Buček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…