Jablonec nad Nisou: Dovolená, výlety, rodinné oslavy jsou hlavním námětem dětských koláží

18.02.2013 17:02

Více jak osmdesát koláží ze života jabloneckých rodin v roce 2012 se sešlo ve výstavním pavilonu Eurocentra. Nejlepší z nich budou vyhlášené v sobotu 23. února odpoledne v kině Radnice.

Jablonec nad Nisou: Dovolená, výlety, rodinné oslavy jsou hlavním námětem dětských koláží
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Malí výtvarníci z jabloneckých mateřských a základních škol se snažili vystihnout v nápaditých kolážích to, jak jejich rodina prožila rok 2012. Výlety, slavnostní rodinné okamžiky a dovolené - to jsou nejčastější náměty dětských prací zaslaných do soutěže Jablonecká rodina 2012, jichž se  ve výstavním pavilonu Eurocentra sešlo cekem 82. K vidění budou až do pátku 22. února vždy od 9 do 17 hodin.

Po celou dobu výstavy mohou návštěvníci přidělovat své hlasy a ta práce, která jich získá nejvíce, bude odměněná v sobotu před filmovým představením pohádky O myšce a medvědovi v kině Radnice. „Kromě ceny návštěvníka předáme také ocenění odborné poroty. Ta bude jednotlivé práce hodnotit ve čtvrtek 21. února," říká náměstek primátora Petr Vobořil.

Nedělního zahájení výstavy se kromě Petra Vobořila, jenž převzal nad celým Týdnem partnerství záštitu, účastnila také náměstkyně primátora Soňa Paukrtová a radní LK Petr Tulpa. Odpoledne vyvrcholilo ve velkém sále Eurocentra představením libereckého Naivního divadla Velbloud, ryba, slepice aneb námořnická historie.

Výstava Jablonecká rodina 2012 je jedním z bodů bohatého programu Týdne partnerství, jímž se Jablonec nad Nisou přihlašuje již počtvrté k Národnímu týdnu manželství. Podrobnosti o výstavě i o programu Týdne partnerství jsou na www.jabloneckarodina.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…