Jablonec nad Nisou: Jablka zvítězila nad citrony

22.06.2020 15:34 | Zprávy

Již tradiční dopravně-preventivní akci, zaměřenou na rychlost vozidel ve městě, zorganizovalo minulý týden oddělení prevence a vzdělávání Městské policie Jablonec nad Nisou.

Jablonec nad Nisou: Jablka zvítězila nad citrony
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Se samotnou realizací pomáhali žáci 5. tříd základních škol v Rýnovice a Janáčkova – Vrkoslavice. Během dvou dnů zastavili strážníci v ulici U Přehrady 116 vozidel a děti rozdaly řidičům 74 jablek a 42 citronů.

„Ze strany samotných řidičů se tato akce setkala s kladným ohlasem a mnohdy přinesla výchovnější charakter než represivní pokuta,“ říká Miloslav Lejsek z Městské policie a dodává, že tato preventivní akce nebyla určitě poslední.

Do oblasti prevence v dopravě se strážníci vrátí opět v červenci, kdy proběhne ve spolupráci s Týmem silniční bezpečnosti Libereckého kraje preventivní akce, zaměřená na cyklisty.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

7:37 Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

Již pátým rokem se plzeňská kulturní a kreativní zóna DEPO2015 snaží během festivalu WALLZ kultivova…