Jablonec nad Nisou: Jízdní řády MHD se mění od 1. září

27.08.2020 11:07

Od úterý 1. září se ruší letní jízdní řády a opět se obnovují školní linky č. 131, 132 a 133, linky č. 113 a č. 118. Provoz MHD se tak vrací do svého standardního rozsahu, jak byl před opatřeními v souvislosti s COVID-19. Obnovuje se také provoz noční víkendové linky N1.

Jablonec nad Nisou: Jízdní řády MHD se mění od 1. září
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Linka č. 106 a 107 – v pracovní dny standardní provoz, o víkendu zůstává provoz od 9 do 16 hod. Po dobu uzavírky ulice Budovatelů bude pokračovat provoz linky č. 123 (autobusové nádraží – Liberecká a zpět). Na linkách č. 109, 110, 112, 115 a 133 je provedena úprava trasy v souvislosti s výstavbou okružní křižovatky Ostrý roh.

Uzavírky v Jablonci nad Nisou:

  • úplná uzavírka v ulici Nový Svět v Proseč nad Nisou, a to v místě železničního přejezdu od 1. do 3. září kvůli opravě zídky pod ním. Protože jde o slepou ulici, není vytýčená objízdná trasa.
  • úplná uzavírka v ulici Ke Starému buku na Vrkoslavicích bude od 1. září do 15. října, objízdná trasa povede ulicí Turistická a přilehlými ulicemi. Důvodem uzavírky je rekonstrukce vodovodu a kanalizace.
  • v ulici Podhorská bude i nadále uzavřený pravý chodník před budovou rekonstruované školy. Uzavírka je prodloužená do konce října.
  • úplně uzavřené budou od 31. srpna do konce září části mšenských ulic Sněhová a Pražského povstání. Dělníci tu provádí výkopy pro rekonstrukci vodovodu. Objízdná trasa povede ulicemi Arbesova a Pražského povstání.
  • částečně bude uzavřená ulice Lovecká od 27. srpna do 30. září, a to kvůli přípojce splaškové kanalizace.
  • další částečná uzavírka je v ulici Saskova od 28. srpna do 6. září, kde bude stát lešení před objektem čp. 2098/38
  • do 6. září zůstane úplně uzavřený most v ulici Fügnerova po křižovatku s ulicí Budovatelů, a to kvůli rekonstrukci vodovodu a kanalizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

10:28 Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

Pátek 3. května bude ve Vsetíně plných slavnostních událostí. Kromě otevření nového vlakového nádraž…