Jablonec nad Nisou: Maminky pěstounky se po roce znovu sešly na radnici

18.05.2015 20:16 | Zprávy

Pondělí 18. května odpoledne bylo provoněné vůní gerber, malého pohoštění a milou atmosférou, kterou vnesly do obřadní síně maminky pěstounky. Na radnici je opět po roce pozval primátor města Petr Beitl spolu s náměstkem pro věci humanitní Pavlem Svobodou.

Jablonec nad Nisou: Maminky pěstounky se po roce znovu sešly na radnici
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

„Jako každý rok, tak i letos jsem rád, že vás tu mohu přivítat,“ zahájil setkání primátor města Petr Beitl. „Ve svém diáři vždy rád najdu chvilku na posezení s vámi, obdivuhodnými ženami, které zahrnujete láskou ty, jež ji tolik potřebují. Těším se i na povídání, kde se dozvím novinky a vyslyším vaše přání.“ Za zodpovědný přístup, péči a lásku, kterou dávají dětem, poděkoval také náměstek primátora Pavel Svoboda.

Pěstounky se se členy vedení města scházejí vždy jednou do roka u příležitosti Dne matek, aby u malého pohoštění probraly radosti i strasti péče o děti, které z různých důvodů nemohou vyrůstat se svojí biologickou rodinou. Vedení města se vždy snaží těmto maminkám co nejvíce pomoci, protože si jejich práce velmi váží. Po dvou hodinách příjemného posezení odcházely usměvavé maminky s kytičkou spokojeně domů za „svými“ ratolestmi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

16:31 Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

Město Havířov pro své občany v nejbližších dnech zřídí chytrou komunikační síť. Jmenuje je se Munipo…