Jablonec nad Nisou: Nová okna pro školku

21.11.2019 6:32

Statutární město Jablonec nad Nisou vyhlásilo výběrové řízení na výměnu a opravu oken v jedné z jabloneckých školek. Realizace by měla proběhnout o prázdninách příštího roku.

Jablonec nad Nisou: Nová okna pro školku
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Veřejná zakázka je vyhlášená na výměnu za repliky a opravu oken v Mateřské škole v ulici 28. října, a to v její staré části. Předpokládaná hodnota zakázky je 2,3 mil. korun a vybraný zhotovitel ji musí zvládnout během prázdnin příštího roku, aby děti mohly do školky nastoupit opět od září 2020,“ říká náměstek pro rozvoj města Petr Roubíček.

Podle původního plánu měly opravy v této mateřské škole začít už tyto prázdniny, oprava a výměna oken byla rozdělená do dvou let. Městu se však nepřihlásil vhodný zhotovitel, proto musí vyhlásit výběrové řízení znovu. Zatím má školka dva nové kotle na zemní plyn za necelý milion korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…