Jablonec nad Nisou: Občané mohou opět žádat o půjčky z fondu na zlepšení úrovně bydlení

30.10.2012 6:32

Od 1. listopadu 2012 do 28. 2. 2013 mohou Jablonečané podávat žádosti o půjčky z Fondu na zlepšení úrovně bydlení pro rok 2013.

Jablonec nad Nisou: Občané mohou opět žádat o půjčky z fondu na zlepšení úrovně bydlení
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

O půjčku mohou žádat fyzické i právnické osoby na 20 různých stavebních úprav – např. na obnovu střechy, fasády, rekonstrukci výtahů nebo zateplení. Půjčky s úrokovou sazbou od 2 do 6% p. a. budou poskytovány se splatností 3-7 let.

Přehled jednotlivých titulů půjček, doba splatnosti, úrokové sazby a další potřebné informace budou 1. 11. 2012 zveřejněny na úřední desce magistrátu a webových stránkách městu v sekci Životní situace – Finance.  Formuláře žádostí budou ke stažení na internetu nebo ve vnitřním informačním středisku v přízemí budovy radnice.

„O tento produkt byl v loňském roce poměrně malý zájem, obdrželi jsme pouze 5 žádostí. Uvažovali jsme o tom, že letos už půjčky z fondu poskytovat nebudeme, ale lidé se ptají, třeba bude větší zájem. V návrhu rozpočtu 2013 jsou pro tento účel vyčleněny 4 miliony korun,“ říká náměstek primátora Vele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.