Jablonec nad Nisou: Otisky v EU v Libereckém kraji

13.10.2019 9:31

Tak se nazývá putovní výstava úspěšně zrealizovaných projektů z fondů EU v Libereckém kraji, a to v období od roku 2014 do 2018. jednotlivé projekty budou představené v úterý 22. října v 11 hodin v Krajské vědecké knihovně v Liberci.

Jablonec nad Nisou: Otisky v EU v Libereckém kraji
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Putovní výstava má osm zastavení. Po pobytu ve vestibulu Krajského úřadu LK se nyní přesouvá právě do Krajské vědecké knihovny v Liberci, kde zůstane do konce října. Pak bude k vidění v OC Forum Liberec (1.-25. 11. 2019), na Městském úřadě v Semilech (9. 12. 2019 – 5. 1. 2020, v aule ZŠ Kravaře (6. – 23. 1. 2020), v ZUŠ Česká Lípa (24. 1. – 21. 2. 2020). Od 22. února bude výstava instalovaná ve vstupní hale jablonecké radnice, kde bude možné projekty vidět do konce března příštího roku a svou pouť výstava zakončí v KC Střelnice v Turnově, tam bude ve dnech 6.-30. 4. 2020.

„Za Jablonec jsou do výstavy zahrnuté dva projekty - Podzemní kontejnery a sběr bioodpadu v Jablonci nad Nisou a Zateplení dalších pavilonů ZŠ Šumava v Jablonci nad Nisou,“ říká vedoucí oddělení dotací Iveta Habadová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …