Jablonec nad Nisou: Připomínky ke komunitnímu plánu můžete zasílat do konce září

07.09.2019 20:27

Na webových stránkách města Jablonec nad Nisou je nyní zveřejněný 4. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka na období 2020-2024. Veřejnost má tak možnost se k němu do konce září vyjádřit, než plán schválí zastupitelé.

Jablonec nad Nisou: Připomínky ke komunitnímu plánu můžete zasílat do konce září
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Zpracovaný plán budu předkládat v listopadu zastupitelům, a to včetně zapracovaných připomínek veřejnosti,“ říká náměstek primátora a člen řídící skupiny komunitního plánování David Mánek.

„Veřejnost má možnost celý materiál připomínkovat až do konce září. Pokud někomu nevyhovuje elektronická podoba, v té tištěné je komunitní plán k dispozici hned na dvou místech – v informačním centru v přízemí radnice a v recepci Spolkového domu,“ upřesňuje koordinátorka komunitního plánování Martina Semrádová s tím, že připomínky je možné zasílat do konce září na email semradova@mestojablonec.cz, telefon pro případné dotazy 483 357 630.

V Jablonci nad Nisou se komunitně plánují sociální a navazující služby od roku 2008. O tři roky později se zapojily také některé obce na území ORP Jablonec nad Nisou (obce s rozšířenou působností). „Současný 4. komunitní plán Jablonecka připravovaly už všechny - Bedřichov, Dalešice, Janov nad Nisou, Josefův Důl, Lučany nad Nisou, Nová Ves nad Nisou, Pulečný, Rádlo, Rychnov u Jablonce nad Nisou, Maršovice a Jablonec nad Nisou. Díky tomu máme přehled, jaké služby se v regionu nabízejí, jaké se připravují a které významně chybí,“ uzavírá náměstek Mánek.

Organizační struktura komunitního plánování Jablonecka:

  • Pracovní skupina pro rodinu, děti a mládež
  • Pracovní skupina pro zdravotně znevýhodněné
  • Pracovní skupina pro osoby ohrožené sociálním vyloučením
  • Pracovní skupina pro seniory
  • Řídící skupina komunitního plánování Jablonecka

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…