Jablonec nad Nisou: V centru a ve Mšeně se občané s městem nesetkají

05.10.2020 19:05

Jablonecký magistrát plánoval, že od 13. října zahájí tradiční cyklus setkání s občany v jednotlivých lokalitách. Ten byl odložen kvůli pandemii koronaviru už na jaře. Vyhlášení nového nouzového stavu ruší první dvě setkání v centru a ve Mšeně. O osudu ostatních setkání se rozhodne po páteční prezentaci plánu dalších mimořádných opatření ministerstva zdravotnictví.

Jablonec nad Nisou: V centru a ve Mšeně se občané s městem nesetkají
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Sedm setkání s občany v jednotlivých lokalitách Jablonce se mělo odehrát už letos na jaře. „Jejich konání zabránil vyhlášený nouzový stav, který nastal v polovině března. A nyní další nouzový stav je důvodem zrušení zatím prvních dvou z nich,“ konstatuje primátor města Jiří Čeřovský. Opatření, která společně s nouzovým stavem od 5. října vešla v platnost, zakazují organizování vnitřních akcí nad 10 osob.

Setkání byla plánovaná od 13. října. První bylo v Eurocentru pro obyvatele z centra města (13. 10.), druhé v pořadí bylo to mšenské (15. 10.). „Zatím opatření platí do 18. října, pokud tedy nepřijdou další tento pátek, pak budeme v seriálu setkání pokračovat od 20. října v Kokoníně,“ říká Čeřovský s tím, že všichni zájemci by měli sledovat webové stránky nebo FB města.

Těm, kdo se chystali na setkání v centru nebo ve Mšeně a mají připravený dotaz či neodkladný problém, který je pálí, nabízí magistrát náhradní řešení. Své dotazy nebo připomínky mohou adresovat Janu Štolovi (stol@mestojablonec.cz, 483 357 319), případně na adresu fricova@mestojablonec.cz.  „Všechny zaslané dotazy zodpovíme písemně elektronickou cestou přímo tazateli,“ informuje Jan Štol.

Další setkání jsou plánovaná pro lokalitu Šumava a Jablonecké Paseky (ŠJ ZŠ Šumava, 3. 11.), Proseč nad Nisou (místní hasičská zbrojnice, 5. 11.), Žižkův Vrch (ŠJ ZŠ Žižkův Vrch, 10. 11.) a Rýnovice s Lukášovem (ŠJ ZŠ Rýnovice, 12. 11.), začínat mají vždy v 17 hodin. O tom, zda se konat budou či ne, se rozhodne v pondělí 12. října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …