Jablonec nad Nisou: V ulici U Nisy se staví – sledujte dopravní značení

01.09.2017 15:17

Do listopadu se bude rekonstruovat jablonecká ulice U Nisy. Důvodem stavby za dva miliony korun je rozšíření komunikace o cyklostezky v obou směrech. Součástí je také výstavba nového chodníku.

Jablonec nad Nisou: V ulici U Nisy se staví – sledujte dopravní značení
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Cílem stavebních prací je rozšířit část ulice U Nisy dlouhou 283 metrů, aby mohly v obou jízdních pruzích bezpečně jezdit také cyklisté. Zároveň zde vznikne i chodník ze zámkové dlažby dlouhý cca 68 metrů,“ vysvětluje náměstek primátora pro rozvoj města Lukáš Pleticha. Stavba bude trvat do listopadu a město Jablonec nad Nisou za ni ze svého rozpočtu zaplatí dva miliony korun.

V místě opravy stojí podél ulice garáže. „Převážnou dobu bude možné garáže užívat bez problémů, ale v určitých fázích vjezd či výjezd od nich nebude krátkodobě možný. Vždy však budou majitelé o termínech uzavírek informovaní prostřednictvím letáčků, na kterých bude i kontakt na stavbyvedoucího,“ připomíná Pleticha s tím, že je třeba upozornění i přechodné dopravní značení respektovat. „Za vzniklé komplikace a drobná krátkodobá omezení se proto předem omlouváme a velice děkujeme za pochopení a shovívavost,“ dodává náměstek Lukáš Pleticha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

16:31 Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

Město Litoměřice se dlouhodobě snaží udržovat rozsáhlou síť poskytovatelů veřejných, sociálních a do…