Jablunkov: Na žádosti o granty je čas už jen pár dní

17.02.2017 13:12

I letos město Jablunkov podpoří spolky, práci s dětmi a nejrůznější události. V rozpočtu pro tento rok zastupitelé vyčlenili 750tisícový balík na projekty a aktivity v kulturně-společenské a sportovní oblasti a na spolkovou činnost. Žadatelé mají už jen posledních pár dní na podání žádosti. Uzávěrka je 20. února.

Jablunkov: Na žádosti o granty je čas už jen pár dní
Foto: archív autora
Popisek: Jablunkov náměstí

Dotace města podpoří nejen tradiční akce, ale i nové projekty, které obohatí dění ve městě, práci zaměřenou na děti a mládež, programy národnostních a etnických menšin i celoroční činnost spolků, občanských iniciativ a neziskových organizací.

„Máme zájem na rozvoji života Jablunkovanů. Volnočasové sportovní a kulturně-společenské aktivity přispívají také k prevenci sociálně patologických jevů, jako je např. kriminalita. Zároveň patří podpora a rozvoj projektů obohacujících všechny skupiny obyvatel patří k strategickým cílům Strategie rozvoje města,” okomentoval jablunkovský starosta Jiří Hamrozi.

Zájemci o granty mohou své žádosti posílat do 20. února 2017, a to buď doporučeně v zalepené obálce označené „Žádost o dotaci ŠaK“ na adresu Městský úřad Jablunkov, Odbor školství a kultury, Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 739 91, nebo prostřednictvím datové schránky města dj4bppi. Žádost je možné dodat i osobně na podatelně Městského úřadu Jablunkov. Na žádosti poslané jiným způsobem či po uzávěrce nebude brán zřetel.

O výsledcích se rozhodne nejpozději do konce dubna letošního roku.{

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

13:05 Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

Plzeň upraví svůj bytový městský dům na adrese Thámova 32, na projekt si zažádá o podporu z evropské…