Jičín: Přispět na pořízení Lavičky Václava Havla lze i přes transparentní účet

14.11.2021 13:53 | Tisková zpráva

Z podnětu občanů město Jičín založilo transparentní účet pro přispívání na Lavičku Václava Havla. Číslo transparentního účtu: 123 - 5078340227 / 0100. V platbě stačí uvést číslo účtu, další údaje nejsou třeba.

Jičín: Přispět na pořízení Lavičky Václava Havla lze i přes transparentní účet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

K platbě je možné zadat vzkaz (komentář). Příspěvek může být v jakékoliv výši. Nahlédnout do transparentního účtu můžete přes odkaz níže. Vyhledat ho lze přes název účtu: MĚSTO JIČÍN - Lavička Václava Havla.

Transparentní účet ZDE

Město Jičín chce pořídit Lavičku Václava Havla jako připomínku 85. výročí narození a 10. výročí úmrtí prvního českého prezidenta. Bude umístěna do spodní části zámeckého parku. Během celého jednání o lavičce zástupci města Jičína zaznamenali zájem veřejnosti a soukromého sektoru přispět na pořízení lavičky. Město Jičín má zajištěno financování lavičky ve svém rozpočtu, zároveň ale chce dát zájemcům možnost přispět. Jednou z možností je transparentní účet, viz výše.

QR

Druhou možností je uzavření darovací smlouvy s městem Jičín. Chcete-li využít tuto možnost darovací smlouvy, instrukce najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.