Jičín: Trhy startují ve středu, obsadí další dvě náměstí

18.04.2020 12:20

Krizový štáb projednal otázku trhů a dává Radě města doporučení, aby byly obnoveny. Počínaje středou 22. dubna 2020 se trhy v Jičíně uskuteční v tradičních termínech.

Jičín: Trhy startují ve středu, obsadí další dvě náměstí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Nadále však zůstávají v platnosti mimořádná karanténní opatření. Zdvořile žádáme občany, aby dodržovali rozestupy a nosili ochranné pomůcky, zejména roušky. Mimořádná opatření jsou stanovena také pro trhovce – stánky budou umisťovány s většími rozestupy než obvykle, trhovci si zajistí dezinfekci a ochranné pomůcky včetně rukavic. Součinnost při provozování trhů poskytne Městská policie Jičín.

Ve středu a v pátek se uskuteční zemědělské trhy, v sobotu může být na trzích prodáván širokospektrý sortiment. Kvůli větším rozestupům mezi stánky mohou být pro trhy využity kromě Husovy ulice a Valdštejnova náměstí také prostory Žižkova náměstí a náměstí Svobody (Rynečku).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

10:28 Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

Skluzavka a balanční lávka. To jsou dva nové herní prvky, které zpestří dětem procházku po Špitálské…