Jičín: Videostudio vypracuje profesionální záznam muzikálu ZUŠ

30.04.2018 19:54

RM schválila smlouvu o dílo na pořízení propagačního multikamerového záznamu z muzikálu Stvoření světa mezi městem Jičín a Videostudiem PP Jičín. Firma zhotoví profesionální, multikamerový záznam z nového díla od jičínské Základní umělecké školy J. B. Foerstera. Cena díla včetně 200 kusů DVD je 54 650 Kč s DPH.

Jičín: Videostudio vypracuje profesionální záznam muzikálu ZUŠ
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Muzikál Stvoření světa a záznam na DVD budou využity v rámci dlouhodobého česko-polského partnerského projektu. Disky budou společně s dalšími materiály distribuovány během partnerských návštěv. Nejde v podstatě o novinku, neboť už první muzikál ZUŠ, jenž pojednával o osudu rodu Smiřických, se také podíval do Polska. A to i naživo, neboť protagonisté i hudebníci se například loni v září podívali do polské Svídnice, kde zahráli upravenou verzi muzikálu Eliška Kateřina Smiřická.

Stvoření světa mělo premiéru v Masarykově divadle na konci letošního března. Dějové se zabývá slavným biblickým příběhem. Žáci ZUŠ obsadili všechny role a pod patronací pedagogů se ujali i hudby, již pro muzikál složil skladatel Otakar Kovář. Videostudio PP už spolupracovalo na samotném muzikálu, kdy natáčelo videa pro pohyblivé kulisy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…