Jičín: Zateplení budovy městského úřadu zdržely i archeologické práce

18.09.2017 21:16

RM schválila cenovou nabídku Regionálního muzea a galerie v Jičíně, příspěvkové organizace zřizované Královéhradeckým krajem, ve výši 196 846 Kč bez DPH na provedení záchranné archeologického výzkumu na akci „Realizace úspor veřejné administrativní budovy – opakované řízení“.

Jičín: Zateplení budovy městského úřadu zdržely i archeologické práce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Vzhledem k výši ceny této zakázky i faktu, že jde o zakázku II. kategorie, RM také schválila výjimku ze směrnice města č. 10/2016, o zadávání veřejných zakázek.

Jak známo, na budově městského úřadu v ulici 17. listopadu probíhají rozsáhlé stavební práce, u nichž kvůli neočekávaným skutečnostem a vícenákladům několikrát došlo k odkladu jejich dokončení. Jedna z těchto skutečností byla nutnost provést archeologické práce.

Vysoutěženým dodavatelem zateplení je firma Miras – stavitelství a sanace s.r.o. Termín dokončení je stanoven na 30. září 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…