Jičín chce dostavět cyklostezku Letná-Popovice, nyní řeší parkování

16.08.2016 8:32

RM schválila cenovou nabídku společnosti Projektservis na dopracování projektové dokumentace pro stavební povolení a pro výběr zhotovitele na stavební úpravy vnitrobloku za domy v ulici kpt. Jaroše čp. 49, 50, 51 a 52.

Jičín chce dostavět cyklostezku Letná-Popovice, nyní řeší parkování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Tato společnost již v minulosti zpracovala podklady pro územní řízení. Územní rozhodnutí bylo vydáno dne 30. 5. 2016 a již nabylo právní moci. Projekční kancelář předložila nabídku za zpracování těchto dokumentací ve výši 78 200 Kč bez DPH.

Stavební úpravy řeší především parkování vozidel výše uvedených nemovitostí, protože záměrem města je v ulici kpt. Jaroše před domy vybudovat cyklostezku a propojit poslední chybějící úsek v této lokalitě (Letná-Popovice). Tím by obyvatelé nemohli parkovat před domy. Rekonstrukcí by měla projít také celá ulice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.