Jihlava: Pojeďte do Rakouska na dřevorubce. Zadarmo

24.03.2015 10:01

V Jihlavě letos proběhne evropské finále evropského seriálu dřevorubeckých sportů EUROJACK.

Jihlava: Pojeďte do Rakouska na dřevorubce. Zadarmo
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlavská radnice jako tradiční organizátor českého závodu EUROJACK připravuje pro fanoušky dřevorubeckého sportu zájezd do dolnorakouské obce Rappottenstein v okrese Zwettl, kde v neděli 19. dubna 2015 proběhne rakouský závod evropského seriálu EUROJACK 2015.  Pro přihlášené zájemce bude doprava zdarma.

Start výpravy je plánován na 9.00 hod. z Masarykova náměstí v Jihlavě. Předpokládaný návrat do Jihlavy je v 19.00 hodin. Pokud máte zájem strávit jednu dubnovou neděli na dřevorubeckých závodech u našich jižních sousedů, neváhejte a přihlaste se organizátorům na e-mail: vladimir.masilko@jihlava-city.cz UPOZORNĚNÍ: Statutární město Jihlava hradí pouze náklady na cestu. V případě nízkého počtu zájemců si vyhrazuje možnost zrušení akce.

„V Rakousku se dřevorubecké klání stává velmi rychle národním sportem, o čemž svědčí každoroční mnohatisícová návštěvnost a s tím související atmosféra. Dokonalé zázemí mimo jiné s velkou jídelnou, spoustou stánků i výstavou lesní či zemědělské techniky skýtá podívanou nejen pro skalní fanoušky závodů EUROJACK,“ říká Vladimír Másilko z odboru životního prostředí, který stojí za úspěšnou organizací českého závodu, který se už tradičně odehrává v Jihlavě.

Základna fanoušků dřevorubeckých sportů se v České republice utěšeně rozrůstá. Velký podíl na tom má už tradiční konání závodu evropského seriálu dřevorubeckých sportů EUROJACK v Jihlavě. EUROJACK 2015 bude v Jihlavě už počtvrté a letos půjde o obzvlášť sváteční událost. „Letošní ročník bude vyvrcholením celého evropského seriálu, v Jihlavě proběhne finálové klání, při kterém se rozhodne o majiteli poháru mistra Evropy pro rok 2015,“ zve ke sledování divácky velmi atraktivních závodů Vladimír Másilko. Právě pořadatelství evropského finále v Jihlavě je důvodem přesunu termínu konání z tradičního druhého červnového víkendu na 8. a 9. srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

7:37 Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

O lidech bez domova se obecně ví, že milují čtyřnohé kamarády a velmi často si je pořizují jako své …