Jihlava: Pořadatelé kulturních akcí mohou žádat o dotaci města

22.11.2018 14:30

Statutární město Jihlava vyhlásilo dotační programy v oblasti kultury pro příští rok. Žadatelé mohou podat žádost o dotaci na podporu kulturní akce, malých kulturních projektů nebo kulturní činnosti od 5. prosince do 4. ledna.

Jihlava: Pořadatelé kulturních akcí mohou žádat o dotaci města
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Formuláře žádostí a jednotlivé dotační programy lze najít na webových stránkách města Jihlavy v rubrice Finance a dotace a Dotační programy.

„Jednotlivé žádosti jsou po doručení zkontrolovány, v případě neúplné nebo chybně zpracované žádosti jsou žadatelé prostřednictvím Odboru školství, kultury a tělovýchovy vyzváni k odstranění nedostatků v náhradním termínu,“ uvedla Daniela Krišková z odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Po vyhodnocení žádostí v příslušné komisi jsou žádosti předloženy k projednání Radě nebo Zastupitelstvu města Jihlavy, a to v závislosti na výši požadované dotace - do výše 50 000 Kč projednává rada města, dotace nad 50 000 Kč pak zastupitelstvo. Žádosti se budou projednávat na únorových zasedáních.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…