Jihlava: Přijďte na kus řeči s členy vedení města do maringotky na náměstí

27.08.2020 17:39

Máte dotaz na jihlavskou primátorku nebo některého z jejích náměstků? Tak přijďte v pátek 28. srpna od 14 hodin k maringotce na Masarykově náměstí, kde usednou s kávou k paletovým stolům, otevřeni debatě.

Jihlava: Přijďte na kus řeči s členy vedení města do maringotky na náměstí
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Léto s gustem završí týden plný občerstvení i nápojů, jehož hlavní událostí bude festival Barevnost chutí. Ten bude oficiálně zahájen ve 14 hodin v pátek 28. srpna na Masarykově náměstí. Na kávu, čaj, drink či limonádu však Jihlavany zvou i členové vedení města. U paletového stolku bude sedět primátorka města Karolína Koubová společně s náměstkem pro rozvoj města Petrem Ryškou, náměstkem pro územní plánování Vítem Zemanem, uvolněným radním pro dopravu Jaroslavem Vymazalem a radní pro kulturu Silvií Čermákovou.

„Bude to první série z besed, kterými bychom se chtěli více přiblížit lidem a jejich individuálním problémům. Další diskuzní fóra s veřejností budeme pořádat každé druhé pondělí, vždy od 17 hodin. Druhé by se tedy mělo uskutečnit už 14. září. Kdo tedy nestíhá sem, může přijít potom – pravděpodobně do gotické síně jihlavské radnice, podrobnosti ale ještě předem zveřejníme,“ uvedla primátorka Karolína Koubová.

Při setkání s veřejností v pátek 28. srpna si budou moci návštěvníci navíc dát nápoj na účet města, a to prostřednictvím rezervačních lístků, které bude možné si vyzvednout ve stánku vedle maringotky. K dispozici bude zdarma také omezené množství slamáků s logem města. Setkání potrvá do 15:30 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…