Jihlava: Pro vysloužilé stromečky jsou plánovány dva mimořádné svozy

08.01.2017 19:02

V průběhu týdne od 9. 1. 2017 bude denně probíhat svoz stromků prostřednictvím kontejnerového auta. O víkendu očekáváme, že se v ulicích města objeví další množství vánočních stromků.

Jihlava: Pro vysloužilé stromečky jsou plánovány dva mimořádné svozy
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Proto v sobotu dne 14. 1. 2017 provedeme první mimořádný svoz vánočních stromků z celé Jihlavy. Druhý mimořádný svoz je naplánovaný na další sobotu dne 21. 1. 2017. Podle množství stromečků vyjede na svozovou trasu jedno až dvě popelářská auta.

Prosíme občany, aby na uvedené termíny umístili ke kontejnerům na komunální či tříděný odpad vysloužilé stromečky, abychom jich dokázali naráz odvézt co nejvíce. Výrazně tak urychlí práci našim pracovníkům. Tím, že nebudou stromečky rozházené po celém okolí, tak nebude docházet k vytváření černých skládek.

Důležité také je, aby vánoční stromky neobsahovaly zbytek ozdob, háčků a jiných příměsí. Svezený bioodpad SMJ uloží na kompostárnu v areálu skládky Henčov. Zde bude naskládán na hromadu a v jarních měsících naštěpkován. Poté poslouží jako základ do nového kompostu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…