Jihlava: Strážníci našli tašku plnou alkoholu

25.01.2022 6:27 | Tisková zpráva

Kvůli alkoholu vyjížděli jihlavští strážníci v týdnu hned několikrát. Čtyři opilce museli převézt k vystřízlivění na záchytnou stanici. Tašku s alkoholem si majitel může vyzvednout na ztrátách a nálezech magistrátu.

Jihlava: Strážníci našli tašku plnou alkoholu
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Tašku plnou alkoholu našli tento týden jihlavští strážníci na lavičce městské hromadné dopravy u jednoho z obchodních domů. Hlídka na místě vše sepsala a tašku i s obsahem odevzdala na ztráty a nálezy magistrátu. Tam si ji může majitel vyzvednout. Než mu ji ale pracovnice vydají, bude muset odpovědět na několik otázek, které se tašky a jejího obsahu týkají.

Kvůli alkoholu vyjížděli policisté také začátkem týdne do ulice Jiráskova do haly autobusového nádraží. Tamní pracovníci a cestující si stěžovali na silně podnapilou pětapadesátiletou ženu, která svým chováním budila veřejné pohoršení. Vzhledem ke stadiu opilosti a obavám o její život a zdraví ji dopravili na protialkoholní záchytnou stanici. Tam v tomto týdnu odvezli strážníci ještě další tři opilce k vystřízlivění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…