Jihlava: V Zimní ulici bude do října nové parkoviště

19.05.2019 21:32

Mezi ulicemi Vrchlického a Jarní bude nové parkoviště. Výstavba začne 20. května a její dokončení je plánováno na polovinu října letošního roku. Díky novému parkovišti bude v lokalitě o 56 parkovacích míst více.

Jihlava: V Zimní ulici bude do října nové parkoviště
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

„Navržená stavba je situována v ploše mezi stávajícími místními komunikacemi ulice Vrchlického a Jarní a navazuje na stávající parkoviště na ulici Zimní s propojením obslužné komunikace na ulici Jarní,“ doplnila Alena Kottová z odboru rozvoje města Jihlavy.

Stavbu pro město Jihlavu provede společnost EUROVIA CS, a. s. a bude stát přibližně 5,6 milionu korun. Během stavby bude omezena přibližně desítka parkovacích míst, a to u domů na ulici Zimní s číslem popisným 13 a na ulici Jarní s číslem popisným 34. „Kvůli výstavbě se také přesune kontejnerové stání naproti domu Jarní 32, a to do jednoho parkovacího místa o pár metrů dál,“ doplnila Alena Kottová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…