Jihlava: Vánoční jarmark letos s vratnými kelímky

15.12.2018 19:03

Služby města Jihlavy, s. r. o., po dohodě s organizátory jarmarku z Magistrátu města Jihlavy zakoupily dostatečné množství vratných kelímků s vánočními jihlavskými motivy.

Jihlava: Vánoční jarmark letos s vratnými kelímky
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Tyto kelímky poskytneme do všech stánků s občerstvením. Mohou se používat na teplé i studené nápoje v rámci vánočního jarmarku v Jihlavě. Kelímky budou poskytnuty prodejcům zdarma na základě podpisu předávacího protokolu s odpovědnou osobou ve stánku.

Zálohu za kelímek budou prodejci vybírat ve výši 50 Kč. Tato částka je vratná při vrácení kelímku, pokud zákazník nepožaduje již další nápoj. Použité kelímky mohou zákazníci vracet na libovolném stánku bez ohledu na realizovaný nákup.

Jedná se o zcela standardní proces vyzkoušený na mnoha sportovních či kulturních akcích po celé republice, v zoologických zahradách a dalších zařízeních.

Příští rok rozšíříme sortiment kelímků i s jinou grafikou. Následně je budeme používat v letní sezóně na Vodním ráji i při různých společenských akcích v amfiteátru letní kina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…