Jihlava: Veřejné projednání návrhu územní studie Handlovy Dvory

22.06.2020 19:33

Ve Velké gotické síni jihlavské radnice bude 29. června 2020 představen rozvoj lokality Handlovy Dvory – oblasti za nákupním centrem OD TESCO Jihlava.

Jihlava: Veřejné projednání návrhu územní studie Handlovy Dvory
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Územní studie Handlovy Dvory bude komplexně řešit návrh zástavby rozvojové lokality za nákupním centrem OD TESCO Jihlava. Platný územní plán v této oblasti vymezuje zastavitelné plochy pro bydlení a podmiňuje jejich využití zpracováním územní studie. Dříve zpracované studie řešily jen dílčí části území. Připravovaná studie bude řešit území jako celek a zohlední i aktuální trendy výstavby nových čtvrtí.

„Rozvoj oblasti nabídne možnosti nového bydlení na předměstí krajského města. Skýtá se zde dobrá občanská vybavenost a ideální pěší i dopravní dostupnost do centra či přírody,“ uvedl náměstek pro územní plánování Vít Zeman.

Veřejné projednání proběhne ve Velké gotické síni jihlavské radnice v pondělí 29. června od 17.30 hodin. Návrh studie veřejnosti představí architekti z ateliéru VESMĚS společně se zástupci vedení města Jihlavy. Prezentaci konceptu studie lze najít ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě

11:17 Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě

Milovníci cestování, dobrodružství a objevování nových míst se mohou těšit na nezapomenutelný den, p…