Jihlava: Zastupitelky adoptují kočku

15.04.2017 20:24

Dámy z řad jihlavského zastupitelstva podporují městem zřizovanou zoologickou zahradu.

Jihlava: Zastupitelky adoptují kočku
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Dámy z řad jihlavského zastupitelstva podporují městem zřizovanou zoologickou zahradu. Už několik let adoptují kočku divokou, i letos mezi sebou vybraly a na účet zoo složily čtyři tisíce korun. Adopce trvá jeden rok a získané finanční prostředky zoo použije na úhradu nákladů spojených s výživou vybraného zvířete.

Adoptivní „rodiče“ zvířete v Zoo Jihlava mohou být uvedeni na tabulce u patřičného zvířete, za každých darovaných tisíc korun získá dárce jednorázovou volnou vstupenku, je uveden ve výroční zprávě, získá osvědčení o adopci, obdrží Výroční zprávu Zoo Jihlava a je zván na akce pořádané během roku zoologickou zahradou.

Adoptovat zvíře v zoo může kdokoliv, jednotlivci, skupiny či firmy a záleží jen na donátorovi, jakou částkou je schopen a ochoten na chov přispět. Například roční adopce holuba přijde na pět stovek, na druhém konci seznamu jsou žirafy s částkou 40 tisíc korun.

Ženy zvolené do jihlavského zastupitelstva se setkávají v neformálním Dámském klubu zastupitelek už několik let napříč politickými stranami. Společně se zajímají o různé aktivity ve městě, navštěvují školská a sociální zařízení, zabývají se jejich fungováním a problémy apod.

Zastupitelky adoptují kočku

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…