Jihlava bude hostit finálový zápas amerického fotbalu

12.07.2023 7:29 | Tisková zpráva

Czech Bowl se vrací do Jihlavy! 30. ročník Snapbacks ligy vyvrcholí 16. července na stadionu FC Vysočina. Získají titul opět domácí Vysočina Gladiators?

Jihlava bude hostit finálový zápas amerického fotbalu
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava hostila Czech Bowl v roce 2021 a týmu Vysočina Gladiators se podařilo právě na domácím stadionu získat historicky první titul, když ve finále porazili Prague Lions 23:0.

Gladiatorům se opět podařilo postoupit do letošního Czech Bowlu a ve finále jsou potřetí v řadě. Jejich soupeřem bude ISMM Ostrava Steelers.
Finálový Czech Bowl, který letos podpořilo finančně také město Jihlava, s sebou vždy přináší jedinečnou atmosféru a show. Fanoušci amerického fotbalu se tedy mohou těšit na zápas té nejvyšší kvality!
Loňské finále na Žižkově vyhráli Prague Lions nad Vysočina Gladiators. Pro letošní sezonu tak mají Gladiátoři dvě extra motivace - napravit loňskou porážku a zopakovat „domácí titul“. Ale nebudou to mít jednoduché, obrana ostravského týmu totiž předvádí vynikající výkony. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Příbram: Město opraví budovu čp. 1 na náměstí T. G. Masaryka, do té doby budou úředníci v pronájmu

13:05 Příbram: Město opraví budovu čp. 1 na náměstí T. G. Masaryka, do té doby budou úředníci v pronájmu

V souvislosti s novou legislativou, a s tím souvisejícím nárůstem zaměstnanců městského úřadu, je tř…