Jindřichův Hradec: I letos se můžete těšit na lampionový průvod s ohňostrojem

03.05.2017 19:05

Město Jindřichův Hradec a Kulturní dům Střelnice vás zvou na již tradiční lampiónový průvod s ohňostrojem, který se bude konat v pátek 5. května 2017 od 21:00 hodin. Sraz je ve 21:00 hodin u Obchodní akademie T. G. Masaryka.

Jindřichův Hradec: I letos se můžete těšit na lampionový průvod s ohňostrojem
Foto: Pocasi-volary.cz
Popisek: Letecký pohled na Jindřichův Hradec

Trasa průvodu: Klášterská ul., Masarykovo nám., Jarošovská ul., Kmentova ul., Klášterská ul., Masarykovo nám., Panská ul., nám. Míru, Rybniční ul.

S průvodem a ohňostrojem, který bude odpálený z Veslařského klubu, budou spojeny úplné uzavírky místních komunikací ve dvou etapách.

I. etapa bude v době od 20.45 hodin do 21.00 hodin. Uzavřena bude místní komunikace č. 47c - ul. Husova (v úseku od ul. Na Příkopech po ul. Klášterská).

II. etapa bude v době od 21.15 hodin do 21.45 hodin. Uzavřeny budou místní komunikace č. 5b  -  ulice Rybniční, místní komunikace č. 1b  - ulice Nábřeží Ladislava Stehny v úseku od ulice Rybniční po křižovatku s ulicí Růžovou a místní komunikace č. 2b - ulice Vídeňská v úseku od ulice Rybniční po okružní křižovatku u nemocnice.

Upozorňujeme občany, že po dobu uzavírky Nábřeží L. Stehny a Vídeňské ulice v době od 21.15 do 21.45 hodin budou bez náhrady zrušeny spoje MHD č. 345051/113, č. 345031/122 a č. 345011/154.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…