Jindřichův Hradec: Muzeum fotografie zve na fotografování v historických kostýmech

27.07.2021 6:27

V Muzeu fotografie a moderních obrazových médií se v pátek 30. července a v sobotu 31. července uskuteční Letní TOP fotografování v historických kostýmech, které již neodmyslitelně patří ke kulturnímu dění letního Jindřichova Hradce. Všichni zájemci se mohou opět těšit na umění profesionálního fotografa, sympatický personál, který jim ochotně a rád pomůže s výběrem vhodného kostýmu a samozřejmě na krásné a jedinečné fotografie.

Jindřichův Hradec: Muzeum fotografie zve na fotografování v historických kostýmech
Foto: Pocasi-volary.cz
Popisek: Letecký pohled na Jindřichův Hradec

Kostýmy budou připraveny jak pro dospělé uchazeče, tak pro děti. S trochou improvizace je možné absolvovat fotografování i s opravdu malými dětmi. Věříme, že si i tentokrát všichni příznivci tohoto jedinečného fotografování opět přijdou na své. Všem zájemcům však doporučujeme, aby si raději zarezervovali konkrétní čas fotografování na telefonním čísle 384 362 459. Fotografování bude po oba dny, tedy v pátek i v sobotu probíhat od 10 do 17 hodin.

Fotografování je zpoplatněno tradičně částkou 450,- Kč při fotografování v počtu 1-4 osoby, nad 4 osoby je to pak 550,- Kč. Délka fotografování je klasicky 30 minut a vznikne minimálně 25 fotografií, zpravidla však vždy více. Vytvořené fotografie si každý účastník ihned odnese na přineseném vlastním Flash disku, nebo mu je personál muzea na počkání vypálí na CD disk.

Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Navrhuji nepoužívat korespondenční volbu pro evropské volby

18:09 Vondráček (ANO): Navrhuji nepoužívat korespondenční volbu pro evropské volby

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě