Jindřichův Hradec: Od srpna se začne opravovat silnice na Řečičce. Přibydou parkovací místa

15.06.2020 13:07

Na sídlišti Vajgar od 1. srpna začne plánovaná oprava silnice a budování nových parkovacích míst. Konkrétně se bude jednat o úsek ulice mezi čp. 920 (cyklo Galík) až po čp. 751.

Jindřichův Hradec: Od srpna se začne opravovat silnice na Řečičce. Přibydou parkovací místa
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Firma Eurovia CS, a.s. opraví vozovku, chodníky a parkovací stání a součástí projektu je i oprava vodovodu a vodovodních přípojek. Díky stavebním úpravám se počet parkovacích míst v této lokalitě zvýší na 96 stání. Hotovo by měl být do 30. října 2020.

Kvůli stavbě dojde dočasně k zamezení užívání garáží a k rodinným domům přilehlých ploch využívaných k parkování, proto upozorňujeme místní občany na případnou nutnost odvozu vozidla z garáží, nebo těchto ploch využívaných k parkování. Červeně vyznačená plocha na mapě vymezuje prostor, kde nebude možné po dobu rekonstrukce parkovat.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

22:10 Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

Už jen necelý rok zbývá podle vedení společnosti ČEZ Teplárenská do ukončení výroby energií z uhlí v…