Jindřichův Hradec: Starosta předá Křišťálové růže pěti osobnostem

21.10.2021 20:27 | Tisková zpráva

Předání ocenění měl doplnit koncert Jindřichohradeckého Big Bandu. Ten ale nakonec nemůže vystoupit kvůli možným karanténám některých členů souboru. O jazzovou hudbu ale nepřijdeme. Díky vstřícnosti skupiny Old Steamboat Jazz Band se podařilo koncert i na poslední chvíli zajistit. Těšíme se, přijďte!

Jindřichův Hradec: Starosta předá Křišťálové růže pěti osobnostem
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Stalo se již tradicí, že na podzim oceňuje starosta města křišťálovou růží významné osobnosti Jindřichova Hradce. I letos budou ceny předávány pěti osobnostem v divadelním sále KD Střelnice, tentokrát v pátek 22. října 2021 od 19 hodin. Slavnostnost této chvíle letos podtrhne koncert Old Steamboat Jazz Bandu.

Osobnosti, které se svou prací nebo mimořádnými činy zasloužili o rozvoj Jindřichova Hradce mohli nominovat sami občané během července a srpna. Kdo se nakonec stane držitelem Křišťálové růže pro rok 2021 v kategorii kultura a zájmová činnost, podnikání, sport, věda a vzdělávání a sociální služby a humanitární oblast se dozvíme v pátek 22. října. Vstup na akci je volný.

Podívejte se, kdo získal Křišťálovou růži za rok 2020 ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…