Jindřichův Hradec: Upozornění na uzavírku v Lodhéřově

29.04.2012 14:25

Upozorňujeme občany, že z důvodu stavby kanalizačního řadu dojde k úplné uzavírce silnice II. třídy č. 128 v obci Lodhéřov od křižovatky s místní komunikací směr Studnice k č. p. 5, ve směru na Deštnou. Doba trvání uzavírky: Od 8:00 hodin 30. 4. 2012 do 17:00 hodin 27. 5. 2012 (II. etapa). Silniční provoz bude v obou směrech veden po silnici III/12836 a III/12841 z Deštné přes Jižnou, Pluhův Žďár a Studnice do Jindřichova Hradce.

Jindřichův Hradec: Upozornění na uzavírku v Lodhéřově
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Po dobu uzavírky nebudou dočasně obsluhovány zastávky: Deštná - samoty; Deštná,Brčík,rozc.2.0; Lodhéřov, Najdek,rozc.1.0; Lodhéřov - točna; Lodhéřov - ObÚ; Lodhéřov - škola. Pro vybrané spoje linky č. 340040 bude zastávka Lodhéřov - škola přemístěna do náhradní zastávky. Podle postupu stavebních prací bude přemístěna do prostoru před křižovatkou silnice II/128 a místní komunikace směr Studnice, ve směru od Jindřichova Hradce nebo do prostoru před kulturním domem v Lodhéřově. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jh.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…