Karlovy Vary: Divadelním dárkem pro seniory bude Lucerna

29.08.2019 20:21

Také v letošním roce mohou karlovarští senioři oslavit svůj svátek v divadle. U příležitosti Mezinárodního dne seniorů, který každoročně připadá na první říjnový den, si budou moci vychutnat činoherní komedii „Lucerna“ z cyklu „Klasika s láskou, ale bez slitování“.

Karlovy Vary: Divadelním dárkem pro seniory bude Lucerna
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Představení Divadla U Hasičů a Docela velkého divadla bude k vidění 1. října hned dvakrát, v 16:30 a v 19:30 a za zvýhodněné vstupné 100 korun. Předprodej vstupenek bude zahájen v pondělí 2. září v 10 hodin v pokladně Karlovarského městského divadla a v pobočce Infocentra města Karlovy Vary na třídě TGM 53. Vstupenky bude možné zakoupit (rezervovat) pouze osobně. Objednávky od organizací budou přijímány od 2.9. 10:00 hod. v pokladně KMD.

Lucerna – S láskou, ale bez slitování se na českých jevištích hraje už déle než sto let. Vypráví příběh o odvaze, hrdosti, vzdělanosti a lásce, ale i o zbabělosti, podbízivosti a nadutosti. Komedie je více než aktuální, ukazuje, že se český lid za více než sto let od doby, kdy byla hra napsána, ani za dvě stě let od doby, v níž se odehrává, příliš nezměnil.

V představení hrají Pavel Nový, Lenka Lavičková, Petr Erlitz, Markéta Velánová, Andrea Traganová, Robert Stodůlka, Petr Kozák, Dušan Matouš, Lukáš Masár, Antonín Klepáč, Michal Žižka, Jana Galinová, Pavlína Lišková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…