Karlovy Vary: Kouzelnou atmosféru bude po městě rozvážet vánoční autobus

28.11.2021 11:47 | Tisková zpráva

Karlovarský dopravní podnik připravil i v letošním roce pro své cestující tradiční vánoční atrakci. Do ulic vyšle bohatě nazdobený vůz, který připomene nadcházející adventní čas a dá lidem dýchnout vánoční atmosféry. Poprvé vyjede už dnes.

Karlovy Vary: Kouzelnou atmosféru bude po městě rozvážet vánoční autobus
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

„Vánoční autobus je naše tradice a cestující o ni nepřipravíme ani letos, kdy opět nastává dosti těžká doba. Vánoční autobus bude a opět se s ním budou moci lidé postupně svést na všech našich linkách,“ říká Jiří Vaněček, předseda představenstva Dopravního podniku Karlovy Vary.

Vůz už mají v garážích dopravního podniku nazdobený. Letos je „oděn“ do zlato-červeného kabátu a rozzáří ho téměř tisícovka žárovek.

„Doba je opravdu těžká. Museli jsme zrušit vánoční trhy, ale vánoční autobus a vánoční autovláček nám naštěstí nikdo nezakázal. A to jsme rádi,“ uvedl náměstek karlovarské primátorky Tomáš Trtek.

Karlovy Vary

Speciálně vyzdobený vůz vyjede poprvé do ulic lázeňského města v neděli na lince číslo 6. Postupně bude rotovat na dalších linkách městské hromadné dopravy.

„Chceme, aby náš vůz doručil kouzlo Vánoc do každého koutu Karlových Varů. Přesný rozpis linek, na kterých bude jezdit, najdou cestující na našich facebookových stránkách,“ dodává Lukáš Siřínek, místopředseda představenstva pověřený řízením společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…