Karlovy Vary: Moře kultury za stovku nebo zdarma

14.06.2020 9:49

Nadcházející léto bude v Karlových Varech ve znamení koncertů, divadla, filmu a zajímavých workshopů, navíc za symbolické vstupné 100 korun nebo úplně zdarma. Obyvatelé města i jeho návštěvníci mohou za kulturou vyrazit do lázeňského centra, místních parků a kolonád, na koupaliště, letiště i do lesů. Připravený program je součástí kampaně „Město zážitků“.

Karlovy Vary: Moře kultury za stovku nebo zdarma
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Úvodní akcí bude 27. června Den s lázeňskými lesy v areálu sv. Linhart, od 1. července do konce srpna bude připraven zajímavý program na každý den. Hlavní koncertní podia budou situována do prostoru „náplavky“ u hotelu Thermal a na ostrov ve volnočasovém areálu Rolava. Vystoupí zde hvězdní interpreti, jako jsou Aneta Langerová, Mirai, Lenny, Lenka Filipová, František Nedvěd, Mňága a Žďorp a další. U Thermalu budou každou středu bavit Stand up komici, nedělní odpoledne zde bude patřit divadlu pro děti. Odpočinkovou zónou se stanou Dvořákovy sady, kde se budou odehrávat zajímavé workshopy s ukázkami a nácvikem jógy, parkuru, malování nebo tance mimo jiné pod vedením hvězdy Star Dance Jana Ondera. Hudbou, zejména v podání hudebníků Karlovarského symfonického orchestru, ožije každý den Tržní kolonáda.

Po velkém úspěchu v květnu se v červenci opět vrátí autokino do ojedinělého a atraktivního prostředí mezinárodního letiště. Promítat se bude také ve volnočasovém areálu Rolava, kde budou mimo jiné k vidění letošní filmové novinky Bobule 3 nebo Mizerové navždy.

Program doplní také oblíbené netradiční prohlídky města Pouličního divadla Viktora Braunreitera. Dopravní podnik Karlovy Vary vypraví novou vyhlídkovou linku, která zaveze návštěvníky i do turisticky atraktivních lokalit jako je Goethova vyhlídka nebo sv. Linhart.

Na páteční a sobotní koncerty u Thermalu a nedělní na Rolavě bude vstupné za symbolických 100 korun, vstupenka do autokina bude za 100 korun na vozidlo. Promítání filmů na Rolavě, koncerty KSO a regionálních interpretů, vystoupení Stand up komiků a přednášky a workshopy v Dvořákových sadech budou pro návštěvníky zcela zdarma. Do projektu se zapojilo i Návštěvnické centrum Becherovky, které na celé prázdniny navádí nedělní vstupné za 100 korun na osobu. Vstupné za stovku stanovil i hotel Thermal na projekce festivalové přehlídky TADY VARY.

Vstupenky bude možné zakoupit již brzy přes karlovarský portál vstupenky.karlovyvary.cz, v Infocentru města Karlovy Vary v Lázeňské ulici, případně v recepci hotelu Thermal.

Celý program je průběžně doplňován a aktualizován ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…