Karlovy Vary: O dotace na rok 2021 je možné žádat do konce října

06.10.2020 13:07

Město Karlovy Vary poskytne i v roce 2021 dotace do mnoha oblastí, například na sociální péči, zdravotnictví, lázeňství a cestovního ruch, prevenci kriminality, kulturu, sport.

Karlovy Vary: O dotace na rok 2021 je možné žádat do konce října
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Účelové neinvestiční dotace jsou přidělovány na základě posouzení jednotlivých projektů a činností žadatelů a řídí se zásadami schválenými zastupitelstvem města. Jejich znění najdete na webu magistrátu města v sekci Dotace.

Žádosti o poskytnutí finančních příspěvků na rok 2021 je nutné podávat už nyní, protože nejzazším termínem je 31. říjen 2020. O dotační prostředky se žádá u příslušných odborů magistrátu města, které jednotlivé dotační tituly administrují, a to prostřednictvím podatelny Magistrátu města Kalovy Vary, Moskevská 21, 361 20 Kalovy Vary. K podání žádosti je možné využít také datovou schránku (ID a89bwi8) nebo emailovou adresu podatelna@mmkv.cz. V tomto případě je nutný elektronický podpis nebo následné písemné doručení žádosti do 10 pracovních dnů od jejího podání emailem. Tiskopisy žádostí jsou ke stažení na magistrátním webu a jejich tištěná podoba je dostupná u jednotlivých odborů úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…