Karlovy Vary: Opravujeme výtluky na komunikacích

16.04.2021 14:51

Tento týden je v Karlových Varech ve znamení lokálních oprav výtluků. Vytipováno bylo celkem 26 komunikací. Jedná se o dopravně nejvytíženější tahy městem, trasy linek MHD, komunikace v lázeňském území a dva frekventované chodníky s výraznými a nebezpečnými výtluky. Opravovaná místa s výtluky již byla vyfrézována, nyní se provádí pokládka asfaltobetonové směsi.

Karlovy Vary: Opravujeme výtluky na komunikacích
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

„Opravy provádíme napříč městem za provozu, proto prosím motoristy o shovívavost a ohleduplnost vůči silničářům. Postup, kdy jsou nejprve všechna opravovaná místa vyfrézována a následně v dalších dnech zaasfaltována, nám umožňuje zvládnout vše během jednoho týdne. Vedle úspory času šetříme i finanční prostředky, které by jinak byly výrazně vyšší,“ vysvětluje náměstek primátorky Karlových Varů Petr Bursík. Náklady na tuto část obnovy komunikací po zimě činí zhruba 1,5 milionu korun.

V průběhu května budou práce na opravách komunikací pokračovat, tentokrát jinou technologií. Na vozovky s vyšším počtem menších výtluků a trhlin bude aplikována asfaltová směs tryskovou metodou.

Opravy výtluků v tomto týdnu se provádějí v ulicích: Plzeňská, Šumavská, Moskevská, Poděbradská, Vřídelní, Nová louka, Tylova, Dr. Engla, Západní, Horova, před Ostrovským mostem, Bezručova, nám. Palackého, křižovatka Bezručova – Havlíčkova, Lidická, Vítězná, Stará Kysibelská, Jáchymovská, Chebská, Nad Dvorem, Chodovská, Na Průhoně, Svobodova ulice, chodníky Moskevská a Sportovní ulice, parkovací plocha v Táborské ulici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Po čtvrt století opět ožívá druhé patro litické školy

19:27 Plzeň: Po čtvrt století opět ožívá druhé patro litické školy

Litické děti opět budou stoupat po schodech do druhého patra školní budovy v Přeučilově ulici. Ve čt…