Karlovy Vary: Šampionát v cyklistice omezí dopravu ve městě a okolí

18.06.2018 16:05

Ve čtvrtek 21. června 2018 se v Karlových Varech představí nejlepší čeští a slovenští cyklisté. V rámci Mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice 2018 se zde uskuteční atraktivní časovka.

Karlovy Vary: Šampionát v cyklistice omezí dopravu ve městě a okolí
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Na okruh se startem na Divadelním náměstí se postupně vypraví závodníci čtyř kategorií. V 9:30 startují juniorky, po nich vyjedou ženy a následně junioři. Odpoledne ve 14:00 přijdou na řadu muži v kategoriích do 23 let a Elite, které čeká 40 kilometrů. Poslední vlna závodníků startuje v 16:30.

V souvislosti s přípravou a samotným závodem dojde k omezení provozu na komunikacích na trase šampionátu a také k omezení na linkách MHD.

Dopravní omezení
Od  19.6.2018 (od 9.00 hod.) do 21.6.2018 (do 08.29 hod.) bude úplně uzavřen  provoz v části místní komunikace Divadelní náměstí - plocha náměstí  od Jánského mostu k Divadelní lávce - prostor startu a cíle sportovního závodu.

Dne 21.6.2018 od 8.30 do 19.00 hod. bude úplně uzavřen provoz na komunikacích po okruhu trasy cyklistického závodu: Divadelní náměstí, Nová louka, Mariánskolázeňská, Slovenská, U Imperiálu, Libušina - pouze jeden jízdní pruh, Pražská silnice, K Letišti, silnice III/20811 ve směru Kolová (U Rybníčku) - obec Kolová, silnice III/2087 - směr Háje, odbočka na III//2088 do Stanovic, silnice III/2082 - směr Březová ul. (Tovární, ul. Staromlýnská), Mariánskolázeňská silnice, Slovenská, Mariánskolázeňská, Nová louka, Divadelní náměstí.

Dopravní opatření
a) vozidlům s hmotností do 3,5 t bude umožněn obousměrný provoz ulicí Divadelní a Stará louka
b) v ulici Libušina bude v době závodu možný pouze kyvadlový provoz za asistence Policie ČR
c) ulice Kpt. Malkovského bude obousměrná
d) mezi Hůrkami a vjezdem na letiště bude umožněn kyvadlový provoz za asistence Policie ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…