Karlovy Vary: Studijní stáž žáků karlovarských středních škol v Izraeli

11.03.2017 7:36

Jedním z dalších viditelných přínosů partnerství mezi Karlovými Vary a izraelským městem Eilat je v oblasti vzdělávání studijní stáž 12 žáků Střední školy stravování a služeb a karlovarské Obchodní akademie na světově prestižní Univerzitě Ben Gurion v Eilatu.

Karlovy Vary: Studijní stáž žáků karlovarských středních škol v Izraeli
Foto: Karlovy Vary
Popisek: Účastníci projektu v centru Jeruzaléma

Pětiměsíční intenzivní program v oblasti turismu, hotelnictví, pohostinství a kulinářského umění středozemí zahrnuje jak akademickou teoretickou přípravu, tak také odbornou praxi na půdě pětihvězdičkových hotelových komplexů v Eilatu. Studijní pobyt žáků je též doplněn řadou poznávacích aktivit multikulturně, historicky i gastronomicky zajímavého Izraele. Nebudou chybět ani setkání s vedením Eilatu, Česko-izraelskou obchodní komorou nebo zástupci našeho velvyslanectví v Izraeli. Významnou podporu realizaci tohoto projektu poskytlo město Karlovy Vary v podobě dotačního příspěvku žákům na leteckou dopravu. Na přípravách akce se kromě primátora města Ing. Petra Kulhánka také významně podílel manager projektů vzdělávání v Izraeli a zástupce izraelské ambasády v Karlových Varech, Ing. Maxim Sherman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…