Karlovy Vary: Turisté se vrací, Karlovy VARY REGION CARD se osvědčila

05.09.2019 8:38

Turistická karta Karlovy VARY REGION CARD je na světě čtvrtým rokem a za dobu své existence si získala pevné povědomí mezi návštěvníky města Karlovy Vary i celého Karlovarského kraje. Turisté, kteří si v předešlých letech kartu koupili, se do regionu vrací a opět využívají jejích služeb.

Karlovy Vary: Turisté se vrací, Karlovy VARY REGION CARD se osvědčila
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Dokladem toho je i slovenská skupina turistů, která v srpnu Karlovy Vary navštívila. „Byli jsme tu před 2 roky na víkend a turistická karta se nám vyplatila, nabídka byla velmi bohatá. Letos jsme přijeli i s partou přátel, je nás celkem 10 a opět pořizujeme pro všechny Karlovy VARY REGION CARD. Jsme rádi, že nabídka služeb je ještě bohatší a těšíme se na pobyt u Vás,“ říká jedna ze slovenských turistek.

Karlovy VARY REGION CARD, kterou spravuje Infocentrum města Karlovy Vary, zaznamenává každoročně nárůst zájmu. Ke konci srpna tohoto roku činí tento nárůst meziročně téměř 70 procent a počet navštívených míst je skoro dvojnásobný. Také počty zobrazení na webových stránkách ZDE i sledujících na facebookovém a instagramovém profilu karty se neustále zvyšují. Tento pozitivní trend a spokojenost zákazníků jistě podpoří také chystané zavedení on-line prodeje karty.

Karlovy VARY REGION CARD je turistickou kartou předplacených služeb. Držitel má po zakoupení možnost bezplatně využít nabídky více než 40 návštěvních míst, a to jak v Karlových Varech, tak i v celém Karlovarském kraji. Součástí nabídky je zároveň více než 30 míst poskytujících slevy na koncerty, divadelní představení, půjčovny, dopravu, služby. Významnou součástí je bezplatná městská doprava v Karlových Varech a v Mariánských Lázních, a to včetně lanovek a autovláčků. Kartu je možno zakoupit v infocentrech na 2, 4 nebo 7 dní, v kategoriích dospělý nebo rodina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…