Karviná: Hlasujte pro sakurovou alej na třídě 17. listopadu

24.11.2018 19:03

Po čtyřech letech máme možnost získat opět titul Alej roku.

Karviná: Hlasujte pro sakurovou alej na třídě 17. listopadu
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Spolek Arnika organizuje celorepublikovou soutěžní anketu již posedmé. Hlavním motivem spolku pro vyhlašování Aleje roku je snaha o „upozornění na význam alejí a stromořadí v tradiční krajině České republiky. Účastí v anketě lidé vyjadřují úctu ke stromům, vnímavost a vztah ke svému okolí, ke svému městu, obci a kraji. Současně je anketa vzkazem pro správce komunikací, představitele obcí a další subjekty, že lidem není zacházení se stromy lhostejné.“ Více na https://alejroku.cz/.

Rozkvetlá sakurová alej na třídě 17. listopadu je v tomto ročním období jen pěknou vzpomínkou, ale určitě stojí za to ji v anketě podpořit. Svůj hlas můžete naší ozdobě jihovýchodního příjezdu do města dát až do 04.01.2019. Třeba i díky vašim hlasům dáme opět o krásách našeho města vědět zbytku naší země. Po odeslání hlasovacího formuláře je nezbytné hlasování ještě potvrdit e-mailem.

Pro letošní rok karvinskou sakurovou alej nominoval a nafotil pan Zdeněk Smištík. Další fotografie tohoto milovníka krás našeho města si můžete prohlédnout například na facebooku. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…