Karviná: Město otevřelo brány psího parku

31.10.2019 8:36

U lesoparku Dubina byl oficiálně otevřen psí park. Jeho rozloha je 4.600 m 2 a je rozdělen na dvě části pro velká a malá plemena psů.

Karviná: Město otevřelo brány psího parku
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

„Nápad vybudovat psí park vznikl po setkání s majiteli psů. Ti nám řekli, jak by podle nich měl psí park vypadat. Na základě toho jsme začali hledat vhodnou lokalitu, která by pejskařům vyhovovala a současně nerušila okolí,“ říká primátor Karviné Jan Wolf (ČSSD).

V obou částech psího parku se nachází cvičící a hrací prvky, lavičky a odpadkové koše. V budoucnu se může mobiliář ještě rozrůst.

„Psí park funguje momentálně ve zkušebním provozu, kdy si ho pejskaři mohou vyzkoušet. Pokud budou mít nápady na jeho vylepšení, tak jsme k tomu přístupní a určitě se s nimi o tom budeme bavit,“ dodává primátor Karviné Jan Wolf.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…