Karviná: One-stop-shop pomáhá, přijďte konzultovat své podnikatelské záměry

06.10.2023 16:14 | Tisková zpráva

Karviná i nadále provozuje informační a konzultační servis pro místní podnikatele, kteří potřebují poradit v začátcích svého podnikání. Podnikatelům pomáhají konzultanti v one-stop-shopu, kteří jej dokáží spolehlivě nasměrovat k informacím o aktuálních možnostech podpory a s přípravou žádostí do regionálních, státních i evropských programů.

Karviná: One-stop-shop pomáhá, přijďte konzultovat své podnikatelské záměry
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Podnikatelé mohou konzultovat své podnikatelské záměry jak osobně, tak také telefonicky nebo online. Služba je dostupná pro místní živnostníky a podnikatele na adrese Poštovní 615/9 v Karviné-Fryštátě, v budově Business Gate, v době od 08:00 do 16:00 hodin každý čtvrtek.

Anketa

Dopadly slovenské volby dobře?

95%
hlasovalo: 36105 lidí

Informační a konzultační servis one-stop-shopu obstarávají zkušení konzultanti, kteří na elektronické dotazy podnikatelů odpoví spolehlivě nejpozději do druhého pracovního dne. Využít osobní nebo telefonické konzultace je možné každý čtvrtek od 8:00 do 16:00 hodin.

Podnikatelé si mohou také rezervovat termín konzultace nebo poslat svůj dotaz online, a to na adresu info@businessgate.cz, tel. +420 596 387 368.

Servis pro statutární město Karviná zajišťují konzultanti ze společností BeePartner a RPiC-ViP a navazuje na dřívější služby kontaktního centra v Business Gate Karviná, které už od roku 2016 poskytuje konzultace projektových záměrů a dotačních příležitostí místním podnikatelům.

Máte-li chuť podnikat, nebo jste již začali a potřebujete se posunout dál, neváhejte a kontaktujte pracovníky one-stop-shopu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdlant: Demolice kotelny, komína a dalších objektů v areálu nemocnice začne 20. května

7:10 Frýdlant: Demolice kotelny, komína a dalších objektů v areálu nemocnice začne 20. května

Nevzhledné a zchátralé budovy v čele s bývalou centrální kotelnou začnou koncem května mizet z areál…